28 Ağustos 2013 Çarşamba

Webit Kongresi Küresel Devleri İstanbul'a Davet Ediyor

İlgi çekici açılışı, 200’den fazla dünya standartlarında birinci sınıf konuşmacısı ve 100’den fazla  ülkeden 8000’den fazla ziyaretçisi ile yükselen yıldız ve en çok katılım sağlanan küresel, dijital, teknolojik ve telekomünikasyon şirketi etkinliklerinden biri olarak WEBIT, Mobile World Kongresi ve  CES’in geleneksel hakimiyetini sonlandırmak üzere .

En büyük küresel şirketler, dijital, teknoloji ve telekomünikasyon uzmanları, girişimciler ve dünyanın dört bir köşesinden genç şirketler 6-7 Kasım’da şimdiye kadar yapılmış olan en büyük Webit Kongresi’nin beşincisi için İstanbul’da toplanıyor. Procter and Gamble, Unilever, Acer, Master Card,

Nokia ve diğerleri Webit Congress 2013’te dünyanın en yenilikçi dijital, teknoloji şirketleri,  yayıncılar ve ajanslarla buluşuyor   (www.WebitCongress.com).

200’den fazla konuşmacı, Webit’i dünyanın en değerli etkinliklerinden biri haline getiren  5 konferansla, dünya standartlarında birinci sınıf konferans gündemini yaratacaklar.

100’den fazla ülkeden gelen 8000’den fazla katılımcı Kongre için 6-7 Kasım’da İstanbul’da toplanıyor. İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde bulunan Haliç Oditoryumu’nda düzenlenen ''Dijital Pazarlama ve Yenilik'' Konferansı (Webit Kongresi’nin bir parçası) 3000’den fazla delege ile belki de dünyanın dijital pazarlama alanındaki en büyük etkinliğidir. Mobil Pazarlama, Sosyal Medya, Yenilik, Reklam ve Programatik, İçerik yoluyla Taahhüt, Gizlilik ve Siber Güvenlik, bu 2 günlük konferansın konularından bazıları.

Kongre kapsamında, Dijital Pazarlama ve Yenilik Konferansı ile birlikte ''Metrix Konferansı''
gibi daha başka paralel yüksek düzey konferanslar da mevcut. Bu konferanslarda dünyanın çeşitli yerlerinden gelen CMO’lar, CTO’lar ve CIO’lar Büyük Veri, matematiksel analiz, ölçümler, reklamların etkinliği ve ticari istihbarat konularında tartışacaklar.

''eTicaret Konferansı'', çok yönlü kanallar, ticari satış stratejileri, dijital para, müşteri deneyimleri, satış analizleri, ödemeler ve kişiselleştirmeyi sorgulamak için dünyanın ve bölgenin önde gelen satıcılarını çözüm sağlayanlarla buluşturacak.

Sadece davetle girilebilen ''Telco Zirvesi'' CEO’lar, karar vericiler ve başlıca telekom sektörü aktörlerini Telco Industry, OTT, Smart&Connected Cities, mGovernance,

Digitization, Connected Cars & Cloud’un geleceğini tartışmak üzere bir araya getiriyor .

6-7 Kasım tarihlerini takvimlerinize ekleyin ve www.WebitCongress.com adresinden şimdi kayıt yaparak İstanbul’daki  5. Webit Kongresi’ne ziyaretinizi garantileyin. En büyük mevcut ve potansiyel müşterileriniz, partnerleriniz, medya ve dünyanın en yenilikçi şirketlerinin en üst düzey küresel ve yerel temsilcileri ile vakit geçirin.

Özel 1 pakette 2 sınırlı kupon teklifimizden yararlanmak için başvuruda bulunun ve Webit Kongresi biletinizi %50 indirimli olarak alın.

Webit Kongresi Hakkında

Webit Kongresi (www.WebitCongress.com), Dijital ve Teknoloji Sektörü, bilgi ve know-how’ın gelişimini desteklemek ve mümkün olan en iyi ticari bağlantı kurma etkinliğini yaratmak amacıyla, dijital, teknoloji ve telekomünikasyon sektörlerine yönelik küresel bir etkinliktir.

2008’de kurulan Kongre’deki delege sayısı 1500’den, 100’den fazla ülkeden gelen 8000 üst düzey delegeye kadar büyümüştür ve bu durum, eşsiz bir üst düzey bağlantı kurma, bilgi transferi fırsatları ve ticari fırsatlar sunmaktadır.

Kongre’nin 5.’si resmi olarak onaylanmış 300’den fazla medya organı, çok sayıda uluslararası sergici ve sponsora ev sahipliği yapacaktır.

Özel bir ''StartUp Village'', geleceğin dijital ve teknoloji alanındaki liderleri olan 21 genç şirket için alan sunmaktadır. Her sene saygın bir uluslar arası jüri en iylerin en iyilerini seçiyor.

2013’te bu seçim dünyanın dört bir yanından gelen 843 başvuru sahibi arasında yapılıyor.

Webit Kongresi; IAB Avrupa, EACA, EGTA, MMA, Arap ICT Örgütü, Afrika ICT Paktı, CMO Konseyi, Global StartUp Haftasonu gibi kuruluşların stratejik desteği ile düzenlenmektedir.

Kongre; IBM, Yandex, DGTLEco/Adobe, PayPal, Blackberry, Emarsys, Opera Software, TRUSTe, .ME, Crimton, Aramex, Akamai, Qualcomm, Httpool, ThinkDiital, SoftLayer ve daha birçokları gibi çok sayıda sergici ve sponsor tarafından desteklenmektedir.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

20 Ağustos 2013 Salı

Blogger Scrollbar'a Değer Verme

Sayfalarımızdaki kaydırma çubuğu (scrollbar) özelleştirmeleri oldukça yaygın bir şekilde bulunmakta. Bu özelleştirmelerden bir tanesi ise scrollbara değer vermek. Okuyucularımız bir makaleyi okurken sayfada aşağıya doru inerler. Bu eklenti sayesinde makalelerimizi okurken sayfanın ne kadar daha aşağıya ineceğini kaydırma çubuğunda bir yüzde ile görebilirler. Bu eklenti sayesinde sayfa uzunluğumuzun yüzde olarak neresinde olduklarını anlamaları için oldukça yararlı bir eklenti olmuş.


Eklentiyi önizlemek için buraya tıklayın.

Sayfamızı aşağıya doğru kaydırdığımızda scrollbarda bir yüzde değerinin çıkacağını fark edeceksiniz.
Eklentimizi blogumuza nasıl ekleyeceğimize gelirsek;
İlk olarak Blogger Kontrol Paneli > Şablon > HTML'yi Düzenle diyerek açılan kod sayfamızın içerisinde CTRL+F tuşlarına basıyoruz. ]]></b:skin> kodunu aratıp bulduktan sonra aşağıda kodları bulduğumuz ]]></b:skin>  kodunun hemen üzerine ekliyoruz.

#scroll {display: none;position: fixed;top: 0;right: 20px;z-index: 500;padding: 3px 8px;background-color: #2187e7;color: #fff;border-radius: 3px;}#scroll:after {content: ” ”;position: absolute;top: 50%;right: -8px;height: 0;width: 0;margin-top: -4px;border: 4px solid transparent;border-left-color: #2187e7;}

Daha sonra yine CTRL+F tuşları ile </head> kodunu aratıp bulduktan sonra </head> kodunun hemen altına aşağıdaki kodu yerleştiriyoruz.

<div id='scroll'></div>

Son olarak ise kodlarımız arasından yine CTRL+F yardımıyla </body> kodunu bulduktan sonra bulduğumuz </body> kodunun hemen üzerine aşağıdaki kodları yerleştiriyoruz.

<script type='text/javascript'>/*<![CDATA[*/var scrollTimer = null;$(window).scroll(function() {var viewportHeight = $(this).height(),scrollbarHeight = viewportHeight / $(document).height() * viewportHeight,progress = $(this).scrollTop() / ($(document).height() - viewportHeight),distance = progress * (viewportHeight - scrollbarHeight) + scrollbarHeight / 2 - $('#scroll').height() / 2;$('#scroll').css('top', distance).text(' (' + Math.round(progress * 100) + '%)').fadeIn(100);if (scrollTimer !== null) {clearTimeout(scrollTimer);}scrollTimer = setTimeout(function() {$('#scroll').fadeOut();}, 1500);});/*]]>*/</script>

Bu işlemleri tamamladıktan sonra Şablonu kaydet diyoruz. Sonrasında kaydırma çubuğumuz da bir yüzde ile sayfanın ne kadar aşağısına gidildiği görülmeye başlayacaktır. 

17 Ağustos 2013 Cumartesi

2013 Blogger Kişisel GoGreen Teması

Blogger Temalarında ki gelişim tüm hızıyla devam ediyor. Bu değişim ile blogger temaları da artık kendilerini wordpress şablonları gibi bir görünüme kavuşmaya başladı. Sade ve şık bir görünüme sahip GoGreen blogger teması oldukça kullanışlı bir yapıya sahip. Şık bir yorum paneli bulunan temanın iki sütunlu oluşu temaya ayrı bir hava katıyor.




2013'ün En yeni teması olan GoGreen kişisel blogger temasının bazı önemli özelliklerinden bir kaçını belirtmek gerekirse;
Şık bir görünüme sahip GoGreen Teması seo konusunda oldukça başarılı. Yazıların sonuna eklenen yazıyla ilgili yayınlar kısmı ise dikkat çekici ve okuyucunun sayfada daha fazla kalmasını sağlamayı başaracak şekilde oluşturulmuş ve sayfaya eklenmiş. Son zamanlarda sıkça kullanılan sade bir menü yerine iconlara sahip bir menü kullanılmış. Metro tarzı bu menü ile kullanıcılarımıza oldukça şık bir navigasyon sunmuş oluyoruz.

10 Ağustos 2013 Cumartesi

Blogger Kaldırılamayan Widgetleri kaldırma

Blogumuza tema bulmak başlıca bir sorun. Bir şekilde tam olarak istediğimiz gibi bir tema bulamasak da düşündüğümüze yakın bir tema bulup blogumuza ekliyoruz. Eklediğimiz temanın bazı eklentileri/widgetleri üzerinde hazır olarak geliyor. Bu eklentilerin/widgetlerin bazılarını istediğimizde kaldırabiliyoruz. Fakat bazı eklentiler/widgetler temamıza sabit olarak ayarlanmış oluyor. Eklentiyi/widgeti düzenle dediğimizde kaldır seçeneği mevcut bulunmuyor. Bu şekilde bir eklentiyi/widgeti kaldırmak için yapmamız gerekenler şunlar;

Öncelikle Blogger Kontorl Paneli > Yerleşim dediğimizde karşımıza çıkan sayfada kaldırmak istediğimiz widgetin üzerine gelerek düzenle diyoruz. Açılan pencerenin url kısmında yazan url'nin en sonunda widgetimizin ismi yazıyor.


Eklentimizin/widgetimizin ismini öğrendikten sonra Blogger Kontrol Paneli > Şablon > HTML'yi Düzenle diyoruz. Sonrasında ise Widget'a Atla Diyerek az önce öğrendiğimiz widget id sine tıklayarak bulunduğu kodlara ulaşıyoruz.

Widgetin/eklentinin kodlarına ulaştığımızda karşımıza
<b:widget id='HTML4' locked='true' title='' type='HTML'>....</b:widget>
Bu şekilde bir kod çıkacak. Burada yapmamız gereken şey kırmızı ile yazılmış olan true yerine false yazmak. Ardından şablonumuzu kaydiyoruz. Blogger kontrol panelimizden yerleşim diyerek kaldıramadığımız widget'e düzenle dediğimizde artık kaldır seçeneğinin aktif olduğunu göreceğiz.
Not: true yazan yeri false olarak değiştirip widget'i düzenle diyerek kaldırmaktansa daha kısa bir yol olarak bulduğumuz kodları <b:widget> den başlayarak </b:widget> ile birlikte sildiğimiz de widgeti doğrudan silmiş oluruz.

7 Ağustos 2013 Çarşamba

Blogger Google Map Ekleme

Bulunduğumuz yeri göstermek bazı durumlarda çok önem kazanır. Bulunduğumuz yeri göstermenin de en ideal ve güvenilir yolu google map'tir. Bunulduğumuz noktayı belirlemiz ile kalmayıp bulunduğumuz noktadan gitmek istediğimiz noktaya ulaşabilmemiz için yol tarifi olabilmemizi sağlar.

Bulunduğumuz noktayı google map embed kodları yardımı ile sitemize yada blogumuza rahatlıkla ekleyebiliriz. Google Map'in bize sunduğu bazı özelliklerden biride uydu görüntüsüdür. Sürekli güncellenen görüntüler yardımı ile yerimizi yada gideceğimiz yeri rahatlıkla anlayabiliriz.

Google Map Embed Kodlarına Nasıl Ulaşırız. 
Yapmamız gerek ilk şey maps.google.com adresine tıklamalıyız. 
1-) Üst kısımda bulunan arama çubuğundan istediğimiz konumu aratıp buluyoruz. Aşağıda resimde ben Balıkesir'de bulunduğum için Balıkesir olarak belirttim.

2-) Sağ kısımdan belirlediğimiz konumların uydu yada harita görünümlerini istediğimiz gibi belirleyebiliyoruz. Burada dikkat etmemiz gereken nokta istediğimiz mevcut konumumuzun doğru işaretlenmiş olmasıdır.

3-) Seçmiş olduğumuz noktaların doğru olduğundan eminsek yapmamız gereken şey artık Google Map'in bize vereceği kodları almak olacaktır. Ekranın sol tarafında bulunan link butonuna tıklayarak bu kodlara ulaşabiliriz.


Buradan alacağımız embed kodlarını artık sayfamızın yada blogumuzun istediğimiz yerine yerleştirebiliriz. 
Blogumuz için google haritaları bir sayfada göstermek istiyorsak yapmamız gereken Blogger kontrol Paneli > Sayfalar > Yeni Sayfa > Boş Sayfa diyerek yeni bir sayfa ekliyoruz. Sayfa ismi olarak istediğimiz bir ismi yazabiliriz. Aldığımız kodları sayfanın HTML bölümüne yapıştırıyoruz. Yayınlama işlemini yaptıktan sonra Google Haritamız artık sayfamızda gösteriliyor olacaktır. 

Not: Aldığımız iframe kodları içersinde sayfamızın yapısına göre genişlik ve yükseklikleri ayarlamamız gerekebilir. Bunun için Width ve Height değerlerini sayfamıza uygun bir değer ile değiştirmeyi unutmayın.

5 Ağustos 2013 Pazartesi

Blogger Açılır Duyuru Eklentisi

Blog okuyucularımızın bazı noktalarda dikkatini çekmemiz gerekir. Bunun içinde okuyucularımızın dikkatini çekecek yöntemler kullanmalıyız. Uyarı yada duyuru alanı bunun için ideal bir yöntemdir. Sayfamıza ekleyeceğimiz bir uyarı yada duyuru paneli içinde okuyucularımıza iletmek istediğimiz bilgi yada dikkatlerini çekmek istediğimiz konuyu onlara rahatlıkla iletebiliriz.

Blogger duyuru eklentimiz sayfamızda sabit duruyor ve fare ile üzerine gelindiğinde yana doğru dönerek açılıyor. Bu açılma efekti eklentimize çok şık bir hava katmış.

Blogger duyuru eklentimizi blogumuza eklemek için;

Blogger Kontrol Paneli > Şablon > HTML'yi Düzenle diyerek karşımıza çıkan kod düzenleyici içersinde CTRL+F tuşları ile </body> kodunu aratıp bulduktan sonra hemen üzerine aşağıdaki kodları yapıştırıyoruz.

<style>.divix{height:95px;position:absolute;top:0px;left:0px;min-width:86px;}.duyurucaz{text-decoration:none !important;text-align:center;line-height:80px;font-family:Helvetica, Arial, sans-serif;font-weight:bold;font-size:17px;color:#fff;position:absolute;top:0px;left:-3px;display:inline-block;height:80px;width:80px;background:#00467F;border:2px solid #ccc;}</style>
<div class='duyurucaz'>DUYURU</div></div></div><style>
.duyurucaz{text-decoration:none !important;
text-align:center;
line-height:80px;
font-family:Helvetica, Arial, sans-serif;
font-weight:bold;
font-size:17px;
color:#fff;
position:absolute;
top:0px;left:-3px;
display:inline-block;height:80px;width:80px;background:#00467F;}
.duyurucaz{-webkit-transition: all 1s cubic-bezier(0.6, -0.83, 0.805, 1.425);
-moz-transition: all 1s cubic-bezier(0.7, -0.8, 0.805, 1.3);
-o-transition: all 1s cubic-bezier(0.7, -0.83, 0.805, 1.3);
transition: all 1s cubic-bezier(0.7, -0.83, 0.805, 1.3);cursor:pointer;}
.duyuristan{padding-right:30px;height:80px;
text-decoration:none !important;padding-top:4px;overflow:hidden;background:#fff;
border:none;border-color:#ff9c9c;border-width:0px;width:0px;
-webkit-transition: width 1s cubic-bezier(0.6, -0.83, 0.805, 1.425);
-moz-transition: width 1s cubic-bezier(0.7, -0.8, 0.805, 1.3);
-o-transition: width 1s cubic-bezier(0.7, -0.83, 0.805, 1.3);
transition: all 1s cubic-bezier(0.7, -0.83, 0.805, 1.3);}
.divix:hover .duyurucaz{
height:80px;margin-left:300px;transform:rotate(360deg);
-ms-transform:rotate(360deg); -moz-transform:rotate(360deg);
 -webkit-transform:rotate(360deg);
-o-transform:rotate(360deg);
-webkit-border-radius: 40px;border-radius: 40px;}
.divix:hover .duyuristan{background-color:#00467F;
border:1px solid #ccc;width:298px;height:78px;}
div.yuvarlanan-duyuru{position:fixed;z-index:999999;}
div.eklentisi{top:140px;left:0px;}</style><style type='text/css'>
div.yuvarlanan-duyuru{_position:absolute;}div.eklentisi{_bottom:auto;_top:expression(ie6=(document.documentElement.scrollTop+document.documentElement.clientHeight - 52+&quot;px&quot;) );}
</style>
<div class='yuvarlanan-duyuru eklentisi'><div class='divix'>
<div class='duyuristan' style='position:absolute;top:0px;left:0px;font-family:Helvetica, Arial, sans-serif;font-weight:normal; font-size:13px;color:#fff;background-color:#00467F;'>
<span style='display:block;margin-left:40px;'>
<b>Hoşgeldiniz.</b>
<br/>
Soru ve Görüşlerinizi <a href='http://xtreal.blogspot.com/p/iletisim.html'>İletişim</a> sayfasından mesaj atarak iletebilirsiniz.<br/>
Yazılar ile ilgili sorularınızı yorum kısmından da sorabilirsiniz. </span>
</div>
Blogger duyuru eklentisini Önizlemek için tıklayınız.
Kodlarımız arasında düzenlememiz gereken yerler ise;
Kırmızı ile yazılan yere okuyucunuzun dikkatini çekip onlar için önemli bir bilginin bulunduğunu yazacağınız alan.
Mavi ile yazılan yerler ise duyuru panelimiz açıldığında görülecek olan yazılardır.
Yeşil ile yazılan yer ise blogger duyuru eklentimizin arkaplan rengi bunu sitenize uygun bir renk ile değiştirebilirsiniz.

2 Ağustos 2013 Cuma

Blogger İstatistik eklentisi



Blog yazarı olarak okuyucularımıza blogumuzu tanıtmak için fazlasıyla çaba harcıyoruz. Blogumuza gelen okuyucularımıza yazılarımızı takip edebilmeleri için bir kaç yol sunmamız gerekir. Sosyal medyadan blogumuzu/içeriklerimizi takip etmelerini sağlamalıyız.

Blogumuzu ilk defa ziyaret eden bir okuyucumuzun daha sonra tekrar ziyaret etmesini sağlayabilmek adına ve takip etmesini kolaylaştırmak için bazı sosyal medya hesaplarımıza ulaşabilmelerini sağlayabilmeliyiz. 

Sayfamızı ziyaret eden okuyucularımız herhangi bir yazımızı okuduklarında blogumuzun istatistiklerini görebilmelidir. Bu eklenti sayesinde blogumuzdaki bazı istatistikleri okuyucularımızla paylaşarak onların dikkatlerini çekebiliriz. Paylaşacağımız bu istatistikleri arasında E-posta abone sayımız, Facebook hayran sayımız ve Twitter takiplerimiz ile blogumuzda bulunan toplam yazı ve bu yazılara yazılmış toplam yorum sayılarını gösterebiliriz. Bu eklentiyi sadece bu istatistikleri göstermek için değil de sosyal medya sayfalarımıza okuyucularımızın ulaşabilmelerini kolaylaştıracaktır.

İstatistik eklentisini blogumuza nasıl ekleyeceğimize gelirsek;
Blogger Kontrol Paneli > Yerleşim > Gadget Ekle > HTML/Javascript yolunu takip ederek açılan sayfaya aşağıdaki kodları yapıştırıyoruz.

<div class='widget-content'>
<style>.redesss img {margin-left:12px;-o-transition:all 0.5s ease;-moz-transition:all 0.5s ease;-webkit-transition:all 0.5s ease;transition:all 0.5s ease;margin-bottom:3px;padding: 0 5px;}
.redesss img:hover {opacity:0.65;-moz-opacity: 0.65;filter: alpha(opacity=65);}
.redesss b {line-height: 16px;}</style>
<div class="redesss" style="font-size:11px;text-align:center;">
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" width="258"><tbody>
<tr>
<td valign="top" width="51" align="center"><a title="Blogumu RSS ile takip et" href="http://feeds.feedburner.com/xtrealblog" target="_blank"><img style="background-image: none; border-right-width: 0px; padding-left: 0px; padding-right: 0px; border-top-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; padding-top: 0px" border="0" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjfhHUa5iTq0V_4ZngUdVajKCa6EnlU-fedNR9WPgM9eQGI78g0ruudqpcDN96U4T8Nlios1Lz7XSDVAg1KpWhHPEIdCmFR035noJWuUmzcIn7S9J15XM83t_Zo6elSIt1a3BmSObEGA-gR/s46/rss-count.png" /></a>
<br /><b style="font-size: 12px;"><script language='javascript' type='text/javascript' src='http://yourjavascript.com/057219301121/contadorfeed.js?uri=anilbbyk'></script></b>
<br />Abone</td>
<td valign="top" width="51" align="center"><a title="Facebook'ta beğen" href="http://www.facebook.com/Xtrealblog" target="_blank"><img style="background-image: none; border-right-width: 0px; padding-left: 0px; padding-right: 0px; border-top-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; padding-top: 0px" border="0" src="https://lh3.googleusercontent.com/-FiFNv5dR9R0/TwL0g9i9-iI/AAAAAAAAB2g/ymNwCOjUF4I/s46/facebook-count.png" /></a>
<br /><b style="font-size: 12px;"><script type="text/javascript" src="http://codigosblog.net/servidor/contadorfacebook/facebook.php?id=459856954044350"></script></b>
<br />Hayran</td>
<td valign="top" width="51" align="center"><a title="Beni Twitter'da takip et" href="https://twitter.com/xtrealblog" target="_blank"><img style="background-image: none; border-right-width: 0px; padding-left: 0px; padding-right: 0px; border-top-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; padding-top: 0px" border="0" src="https://lh5.googleusercontent.com/-Fz4icHcaIP4/TwL0hzjjqfI/AAAAAAAAB2o/32bQVnl-svM/s46/twitter-count.png" /></a>
<br /><b style="font-size: 12px;"><script type='text/javascript' src="http://yourjavascript.com/170130217251/contadortwitter.js?usuario=anilbbyk"></script></b>
<br />Takipçi</td>
<td valign="top" width="51" align="center"><img style="background-image: none; border-right-width: 0px; padding-left: 0px; padding-right: 0px; border-top-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; padding-top: 0px" border="0" src="https://lh5.googleusercontent.com/-AJZ_iDJdDPM/TwL0jGqSxkI/AAAAAAAAB2w/byIZWecdTv8/s46/post-count.png" />
<br /><b style="font-size: 12px;"><script type="text/javascript"> function showpostcount(json) { document.write(parseInt(json.feed.openSearch$totalResults.$t,10)); }</script><script src="/feeds/posts/default?alt=json-in-script&callback=showpostcount"></script></b>
<br />Yazı</td>
<td valign="top" width="51" align="center"><img style="background-image: none; border-right-width: 0px; padding-left: 0px; padding-right: 0px; border-top-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; padding-top: 0px" border="0" src="https://lh5.googleusercontent.com/-y4YdZ-In75c/TwL0j6InGVI/AAAAAAAAB24/KprxmyYfXy0/s46/comment-count.png" />
<br /><b style="font-size: 12px;"><script type="text/javascript"> function showpostcount(json) { document.write(parseInt(json.feed.openSearch$totalResults.$t,10)); }</script><script src="/feeds/comments/default?alt=json-in-script&callback=showpostcount"></script></b>
<br />Yorum</td>
</tr>
</tbody></table></div>
</div>
<div class='clear'></div>

Eklentimiz içersinde değiştirmemiz gereken yerler;
Kırmızı ile yazılan yerlere kendi sosyal medya hesap id imizi yazıyoruz.