14 Haziran 2013 Cuma

Blogger Hareketli Sosyal Paylaşım Butonları

Sayfamızın soyal paylaşım platformlarında paylaşılmasın ve takip edilmesi bizler için çok önemli bir durumdur. Kullanıcılarımız sosyal paylaşım platformlarındaki hesaplarımızdan sayfamızda olup biteni takip edebiliyor olması hem bizim içeriğimizin çok daha fazla kişiye ulaşmasına yardımcı olur hem de kullanıcılarımızın onlar için hazırladığımız içeriğe ulaşabilmeleri için onlara tek bir yol değilde bir kaç yol sunmuş olmamızı sağlar. 

Sayfamızı ilk kez ziyaret eden bir kullanıcımız daha sonra yine sayfamızı ziyaret etmek istediğinde sayfa ismimizi aklında tutması çok kolay olmayacaktır. Bu aşamada sayfamızın bir fan sayfası yada soyal platformlarda bulunuyor olması kullanıcının sitemizi tekrar bulmasını kolaylaştıracaktır. Fan sayfamızı beğenerek ayda diğer platformlardan bizi yani sitemizi takip ederek sitemiz de olup bitenlerden haberdar olabilirler ve sitemize yaptıkları ziyaretleri arttırabilirler.

Sosyal paylaşım platformlarında ziyeretçilerimizin bizi takip edebilmelerine yardımcı olabilecek bir eklentiyi sayfamıza nasıl ekleyeceğimizi anlatmaya çalışalım.

Blogger kontrol panelimizden Şablonu düzenle diyerek CTRL+F tuşlarına basıp ]]></b:skin> kodlarını aratıyoruz.bulduğumuzda aşağıdaki kodları bu kodun hemen üzerine yapıştırıyoruz.



Kodlarımızı ekledikten sonra yine Şablonu Düzenle kısmından CTRL+F tuşlarına basarak </head> kodunu aratıp bulduktan sonra bu kodun üzerine aşağıdaki kodları yapıştırıyoruz.



Son olarak yine aynı yerden CTRL+F tuşlarıyla </body> kodunu aratıp bulduktan sonra aşağıdaki kodları yapıştırıyoruz.



Son eklediğimiz kodların içersin de bulunan your FB, your twitter, your G+, your ID ve your feed 'in yerlerine kendi sayfa isimlerinizi yazıyorsunuz.

Olası bir soruna karşılık temanızın yedeğini almayı unutmayınız.

Demo için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder