17 Temmuz 2013 Çarşamba

Blogger Videoism Video Teması

Blogger video temaları arasında oldukça şık ve etkileyici bir görünüme sahip videoism video teması. Kullanımı basit ve youtube, vimeo, dailymation gibi popüler video sitelerinden kopyalayacağınız embed kodlarını rahatlıkla blogunuzda yayınlayabilirsiniz.

Ziyaretçileriniz için kullanışlı ve basit bir yapısı olması nedeniyle kolay bir navigasyon ile ziyaretçileriniz aradıklarını bulmakta zorluk çekmeyeceklerdir.

Otomatik sayfa numaralandırma eklentisi ve en çok ta önemli olan kendi belirdiğimiz bir etiketleri Featured ile ziyaretçilerinize gösterebiliyor olmamız. Videolarımızın altında kaç kere izlendiğini gösteren bir de sayacımız mevcut.

Videoyu nasıl ekleyeceğiz; Yeni yayın dedikten sonra Html sekmesi içerisine Video Urlsini yada Embed kodlarını yerleştiriyoruz.

Örnek Video Kodu:
<iframe width="662" height="320" src="http://www.youtube.com/embed/Bf38HiYPMiI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Featured alanını özelliştirmek için; 
Blogger Konrtol Paneli > Yerleşim > Gadget Ekle > HTML/Javascript yolunu takip ederek aşağıdaki kodları yapıştırıyoruz. Kodlar içersinde değiştireceğimiz alan ise Kırmızı ile gösterilen alandır. Buraya belirleyeceğimiz etiketi yazarak o etiketlere sahip yayınların burada gösterilmesini sağlıyoruz.
script style='text/javascript'>var numposts = 6;var showpostthumbnails = true;var displaymore = false;var displayseparator = false;var showcommentnum = false;var showpostdate = true;var showpostsummary = true;var numchars = 75;</script><script src='/feeds/posts/summary/-/Feature?orderby=published&alt=json-in-script&callback=showrecentpostswiththumbs'></script>

Temayı Önizleme
Temayı İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder