10 Temmuz 2013 Çarşamba

Blogger Yazılarını Otomatik Yayınlama

Blogumuzu güncel tutabilmek adına hemen hemen her gün içerik girmeye çalışıyoruz. Fakat işlerimiz çıktığında yada herhangi bir neden dolayısıyla blogumuza içerik giremeyeceğimiz zamanalr elbette olacaktır. Bu zamanlarda blogumuzun güncelliğini korumamız mümkün. 

Hazır durumda ve yayınlanmayı bekleyen bir kaç makalemiz var ve biz bir kaç gün blogumuzla ilgilenemeyecek durumda isek makalelerimizi yazıp yayınlanma tarihi ve saatini belirleyerek istediğimiz tarih ve saatte biz yayınlayamasakta yayınlanmasını sağlayabiliriz.

Peki nasıl blogger Kontrol Panalimizden yeni yayın diyerek makalemizi yazıyoruz. Sonra ise hemen sağ tarafta bulunan program yap kısımından Tarih ve saati ayarlayın diyerek makalemizin istediğimiz tarihte ve istediğimiz saatte yayınlanması için bir program oluşturmuş oluyoruz. Tarih ve saat ayarını yaptıktan sonra tamamlandı butonuna tıkladığımızda ayarlama işlemimiz tamamlanmış oluyor. yayınla dediğimizde ise belirlediğimiz tarih ve saatte makalemiz otomatik olarak yayınlanmış olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder