3 Eylül 2013 Salı

Samsung Türkiye Kore ve Türkiye Arasındaki Kültür Köprüsünü Güçlendiriyor

Türkiye ve Kore arasındaki güçlü ilişki ve bağdan hareketle;
Türkiye’de topluma katkı sağlayacak projeler gerçekleştirmeyi benimseyen Samsung Electronics; Kore kültürünü yakından tanıtmak amacıyla düzenlenen İstanbul-Gyeongju Dünya Kültür EXPO 2013’e sponsor oldu.

Samsung Electronics Türkiye’nin ana sponsorları arasında yer aldığı İstanbul-Gyeongju Dünya Kültür EXPO 2013 etkinliği; 31 Ağustos'ta start aldı; etkinlik 22 Eylül tarihine dek sürecek. Dünya Kültür EXPO 2013’ün, 50 ülkeden, 10 binin üzerinde kişiye ev sahipliği yapması bekleniyor.

İstanbul Gyeongju - Dünya Kültür Expo 2013'ün ev sahipliğini; Kore'nin Gyeongsangbuk-do Eyaleti ve Gyeongju Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi üstleniyor. ''Yol, Buluşma ve Birlikte İlerleme'' teması ile gerçekleştirilecek İstanbul-Gyeongju Dünya Kültür EXPO 2013 kapsamında; özel konserler, performanslar, sergiler, filmler, uygulamalı deneyimler gibi Kore kültürünü tanıtacak birçok etkinlik düzenlenecek.
>
Sınırlı sayıdaki etkinlik bileti ve hediyelere sahip olmak için tek yapman gereken linke tıklayarak katılmak istediğin etkinliği ve bilgilerini paylaşmak.

Etkinlik detayları ise şu şekilde;

-Flying Gösterisi

Tarih : 4 Eylül(çarşamba)
Saat : 20:00'de başlayarak 75 dakika gösterim olacaktır.
Yer : Muhsin Ertuğrul Sahnesi
Performans İçeriği :Taekwondo , Ritmik Jimnastik , Artistik Jimnastik ve B-boying ile karışık olan bir sanat sirki eğlenceli bir performans.

-Tanrı'nın Toprağı Şilla Gösterisi

Tarih : 4 Eylül(çarşamba) - 5 Eylül(perşembe)
Saat : 20:00'de başlayarak 70 dakika gösterim olacaktır.
Yer : Cemal Reşit Rey Sahnesi (Harbiye)
Performans İçeriği : Şillanın kuruluşu, Kraliçe Seonduk, Hwarang ve Şilla yolu vs.Tanrının kurduğu Ülke Şilla, Şillanın kültürü, tarihi ve Şillanın destanı ile tanışabileceğiniz bir müzikal.

-Kore - Türkiye Semfoni Orkestrası

Tarih : 7 Eylül(Cumartesi)
Saat : 20:00'de
Yer : Lütfi Kırdar Kongre Merkezi
Müzik : 'Arirang' Symphony No.1, Double concerto for Violin and Cello Op.102, Prince Igor Polovetsian Dances, Anatolian Suite

Facebook: /SamsungTurkiye
Twitter: #samsungturkiye
Youtube: SamsungTurkiye
İnstagram: SamsungTurkiye

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder