30 Eylül 2013 Pazartesi

Total War: Rome 2 Türkçe Olacak


Dünyanın en güzel strateji oyunlarından biri kalan Total War serisinin kesinlikle en sevilen oyunlarından biri kalan Total War: Rome'un yepyeni oyunu Total War Rome iki Geçen aylar içinde duyurulmuştu .  Oyunun geliştiricisi kalan Sega  firması Geçen günler içinde yaptığı detaylı veri ile bütün oyun sevenlerin yüzünü güldürmeyi başardı .  Total War: Rome iki oyunu Türkçe lisan desteği ile hazırlanıyor ve direkt olarak piyasaya Türkçe olarak çıkacak .

 Bildiğiniz üzere tekrardan Sega'nın yapımlarından biri kalan ve futbol simulasyonu konusunda şimdi pazarın bir hakimi kalan Footbal Manager serisi 2013 yılında Türkçe olarak piyasaya çıkmıştı .  Görünüşe yönelik başka bir Sega oyunu kalan Total War: Rome iki'de Türkçe olacak .   Oyun ile ilgilenen olarak ek olarak çok veri sunmak gerekirse ,
Total War: Rome iki oyunu  3 Eylül 2013 tarihinde piyasaya çıkacak .  Oyun ihtimal edeceğiniz üzere sadece bilgisayara çıkma yapacak .  Total War: Rome iki'nin bir şahsiyet oynanış modunun yanı sıra benzer zamanda Co - Op olarak da oynanabilecek bir modu olacak ve tabii ki de Total War serisinin vazgeçilmezi kalan multiplayer savaşlarda oyunda yerini alacak .  Ek Olarak Total War: Rome iki yepyeni bir oyun motoru kullanılarak hazırlanıyor ve olabilecek en düşük sistemde de çalışabilecek seviyeye getirmeye çalışılıyor .  Ek Olarak öncelik olarak ki Total War: Rome oyununda bulunan özelliklerin pek çoğu bu oyunda da yer alacak ve Roma İmparatorluğu ile savaşlara gireceğiz .  Total War: Rome iki oyunun ana konusu M . Ö 149 ve M . Ö 146 tarihleri aralarında geçen Üçüncü Pon Savaşını konu alacak ve oyun bu tarihler aralarında geçecek .  Bakalım Türkçe olarak geliştirilen Total War: Rome iki ne derece oldukça başarılı olacak?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder